Genom att du anmäler dig godkänner du att följa våra regler.

Klicka här

Anmälan öppnas i ett nytt fönster (EQ-Timing). Anmälan är bindande.

Två alternativ till anmälan

Det finns två olika sätt du kan anmäla dig till Göteborgsklassikern och motionsloppen Hisingen Runt, Göteborgsimmet samt Finalloppet.

Alternativ 1 Du anmäler dig till ett “klassikerpaket” (Göteborgsklassikern + respektive lopp) och betalar ett fördelaktigt paketpris. På detta sätt är du garanterad startplatser i de tre loppen och vi anmäler dig till loppen.

Pris: 1195 kr.

Alternativ 2 Du anmäler dig enbart till Göteborgsklassikern, och du måste själv anmäla dig till de tre loppen på respektive förenings anmälningssida.

Pris: 200 kr.

Presentpaket Vill du ge bort ett klassikerpaket till någon i present? Köp i så fall ett presentpaket, så får du en värdekod som du kan ge till mottagaren.

Pris: 1195 kr.

Du genomför loppen i ordningsföljd och kan börja med vilket lopp du vill. När du genomfört de tre loppen under en tolvmånadersperiod är du berättigad till Göteborgsklassikerns diplom.

I Göteborgsklassikern ingår vårt nyhetsbrev, träningstips, inbjudningar till gemensam träning och andra förmåner. 

OBSERVERA: Fyll i ert namn så som ni vill att det skall stå på diplomet.

Spara pengar på klassikerpaketet

Gör du din anmälan med alternativ ett (1) sparar du upp till 600 kr.

Oavsett vilket av alternativen du väljer kommer du bli en vinnare i slutändan och samtidigt göra underverk för din egna hälsa.

Folksams Motionsloppsförsäkring

Teckna gärna Motionsloppsförsäkring Bas eller Motionsloppsförsäkring Stor. Folksams Motionsloppsförsäkring är försäkringen anpassad för dig som motionsidrottar. Med försäkringen får du anmälningsavgiften tillbaka om du missar klassikern på grund av skada eller sjukdom – dessutom ingår en olycksfallsförsäkring.

Det finns också tillägg där försäkringen gäller även när du tränar.

anmälan göteborgsklassikern
Exempel på diplomet du får när du betalat och genomfört Götborgsklassikern.