Vill ditt företag bli förknippat med friskvård tillsammans med Göteborgsklassikern samt motionsloppen Hisingen Runt, Göteborgsimmet och Finalloppet? Vill NI bli samarbetspartner eller sponsor och vill veta mer om vad just Ni som partner/sponsor får?
Kontakta då oss för mer information.

samarbetspartners aktivitus
Aktivitus AB kan genom olika tester individanpassa träning och göra den säker och garanterat effektiv. Vår träningsrådgivning utgår från en nulägesanalys som bygger på våra tester. Men även målsättning, tid, styrkor/svagheter och möjligheter till träning vägs in.

Vårt ledord är träningsoptimering som alltid skall bygga på individuella förutsättningar, aktuell forskning och vår erfarenhet. Rent praktiskt bokar man tid, besöker oss och gör olika tester varefter man får den hjälp man eftersöker. Antingen endast utvärdering av nuläge men ofta beställer våra kunder något av våra olika paketlösningar, såsom löparpaket eller cykelpaket. Där ingår tester samt individuella träningsprogram som man sedan på egen hand tränar efter.

Aktivitus arbetar också med friskvård på företag. Vi har helhetslösningar som inkluderar allt från våra tester till inspirationsföreläsningar, hjälp med träningsutrustning, kickoffs och events, olika träningsprogram, kartläggning av hälsotal och träningscoacher som besöker arbetsplatser.

Pure Sport Nutrition hjälper dig till en sundare vardag!
Produkterna är noggrant framtagna för att ge bästa smak, näring till hösta kvalitet. Att leverera en kvalitativ och välsmakande produkt med omsorg för kundens önskemål är det som Pure Sport Nutrition står för.

Friskis&Svettis Göteborg, Göteborgs största idrottsförening med mer än 36 000 medlemmar. Cirka 600 funktionärer erbjuder mer än 500 ledarledda pass i veckan.

Friskis&Svettis Göteborg skall erbjuda lustfylld och lättillgänglig träning av hög kvalitet, för alla.

 

Vi samarbetar med En Svensk Klassiker.

Göteborg & Co har till uppgift att genom bred samverkan marknadsföra och utveckla Göteborg som turist-, mötes- och evenemangsstad. Att även verka för Göteborgarnas bästa är viktigt eftersom invånarna är främsta ambassadörerna för destinationen Göteborg.

 

Sahlgrenska Universitetssjukhuset är ett av landets största universitetssjukhus.Vi har kompetensen att utföra de allra mest avancerade behandlingar och ingrepp som dagens medicinska utveckling tillåter. Samtidigt är omtanken och omvårdnaden om patienten vårt främsta fokus. Vi stödjer Göteborgsklassikern, som ett självklart led i WHO-uppdraget “Hälsofrämjande sjukhus”.

Vi är ett globalt, innovativt bioläkemedelsföretag med fokus på forskning, utveckling, tillverkning och marknadsföring av receptbelagda läkemedel. Vårt mål är att göra en menings-full skillnad för patienternas hälsa.

Visionen för CMR och Wallenberglaboratoriet i Göteborg är ”en framtid utan hjärt-kärlsjukdom”. Genom valet av en aktiv livsstil har vi stora möjligheter att minska risken att drabbas av till exempel typ 2-diabetes, hjärtinfarkt och stroke.

Göteborgsklassikern är ett utmärkt initiativ som inspirerar till motion under hela året.
“Därför stödjer vi Göteborgsklassikern”.

Vill du få mer användning för din våtdräkt? Passa på att anmäla dig till Öloppet och Öloppet Sprint.

Öloppet är en extremsporttävling för både elitidrottaren och motionären. Tävlingen äger rum i Göteborgs södra skärgård. I lag om två tävlar deltagarna genom att springa över och simma mellan öarna som utgör tävlingsbanan.