Vill ditt företag bli förknippat med friskvård tillsammans med Göteborgsklassikern samt motionsloppen Hisingen Runt, Göteborgsimmet och Finalloppet? Vill NI bli samarbetspartner eller sponsor och vill veta mer om vad just Ni som partner/sponsor får?
Kontakta då oss för mer information.

Friskis & Svettis Göteborg, Göteborgs största idrottsförening med mer än 36 000 medlemmar. Cirka 600 funktionärer erbjuder mer än 500 ledarledda pass i veckan.

Friskis & Svettis Göteborg skall erbjuda lustfylld och lättillgänglig träning av hög kvalitet, för alla.

 

Vi samarbetar med En Svensk Klassiker.

Göteborg & Co har till uppgift att genom bred samverkan marknadsföra och utveckla Göteborg som turist-, mötes- och evenemangsstad. Att även verka för Göteborgarnas bästa är viktigt eftersom invånarna är främsta ambassadörerna för destinationen Göteborg.

 

Sahlgrenska Universitetssjukhuset är ett av landets största universitetssjukhus. Vi har kompetensen att utföra de allra mest avancerade behandlingar och ingrepp som dagens medicinska utveckling tillåter. Samtidigt är omtanken och omvårdnaden om patienten vårt främsta fokus. Vi stödjer Göteborgsklassikern, som ett självklart led i WHO-uppdraget “Hälsofrämjande sjukhus”.

Vi är ett globalt, innovativt bioläkemedelsföretag med fokus på forskning, utveckling, tillverkning och marknadsföring av receptbelagda läkemedel. Vårt mål är att göra en menings-full skillnad för patienternas hälsa.